Muzik Folklorike

Free download Muzik Folklorike mp3 for free

Muzikë folklorike Junik - 1

Muzikë folklorike Junik - 1

Duration: 37:31 Size: 85.87 MB

ty kosov ket keng ta knova

ty kosov ket keng ta knova

Duration: 5:55 Size: 13.54 MB

Polifonia 2018 Kenge Folklorike & Parodi

Polifonia 2018 Kenge Folklorike & Parodi

Duration: 1:12:08 Size: 165.1 MB

Afërdita Demaku- Hajmedet çka koka kanë ( Ne Dvd -ne Këngë Folklorike)

Afërdita Demaku- Hajmedet çka koka kanë ( Ne Dvd -ne Këngë Folklorike)

Duration: 5:10 Size: 11.83 MB

Rifat Berisha - Kur jam kon ni vakt i ri (Muzike Folklorike)

Rifat Berisha - Kur jam kon ni vakt i ri (Muzike Folklorike)

Duration: 4:11 Size: 9.57 MB

Thrret Prizreni mori Shkoder (Patriotike 2017)

Thrret Prizreni mori Shkoder (Patriotike 2017)

Duration: 4:15 Size: 9.73 MB

Bijt e Sefes Keng folklorike

Bijt e Sefes Keng folklorike

Duration: 27:56 Size: 63.93 MB

Valle me muzike folklorike 2013

Valle me muzike folklorike 2013

Duration: 3:11 Size: 7.29 MB

MUZIK FOLKLORIKE ne Landshut

MUZIK FOLKLORIKE ne Landshut

Duration: 6:32 Size: 14.95 MB

Rapsoda Folklorike Gëzuar 2018

Rapsoda Folklorike Gëzuar 2018

Duration: 1:53:32 Size: 259.86 MB

Muzik Shqip Qifteli - Kenge me Qifteli | Albanian Folk Music

Muzik Shqip Qifteli - Kenge me Qifteli | Albanian Folk Music

Duration: 2:00:36 Size: 276.03 MB

Muzik Folklorike 2018

Muzik Folklorike 2018

Duration: 2:04 Size: 4.73 MB

Muzik Folklorike Grupi nga Kuksi Keng per Adrian Krasniqin

Muzik Folklorike Grupi nga Kuksi Keng per Adrian Krasniqin

Duration: 4:03 Size: 9.27 MB

ANTON KERAJ- Keng e Gurbetit- Gezuar 2016

ANTON KERAJ- Keng e Gurbetit- Gezuar 2016

Duration: 3:20 Size: 7.63 MB

Kenga e boshnjakut & Shaban Baksi dhe Zejnullah Bajrami

Kenga e boshnjakut & Shaban Baksi dhe Zejnullah Bajrami

Duration: 6:24 Size: 14.65 MB

Kenge e Kamber Loshit - Dervish Shaqa

Kenge e Kamber Loshit - Dervish Shaqa

Duration: 5:30 Size: 12.59 MB